La Xarxa de Creació al delta del Llobregat:


La Lanzadera 

us convida el pròxim 27 d'octubre al #coordenades12



Dia: 27 d'octubre
Hora: 11:00 AM

Punt d'inici: l'estació de la RENFE de EL PRAT

El punt d’ inici i final a la jornada serà a la plaça de la Renfe del Prat en la que es convoca a participants i ciutadania i a on és podrà obtenir una publicació en forma d’ àlbum de cromos amb el planell de cada un dels itineraris, llocs i horaris de les 38 intervencions. Es podrà anar completant l’àlbum durant tot el dia, a partit de anar aconseguint exemplars al llarg del recorregut: cada intervenció tindrà un cromo. Una ocasió única per convertir-nos en col.leccionistes d’ art low – cost.
Preu de l'album: només per 1€ + la voluntat!!!!!!! ja que el preu no cobreixen els gastos materials, ni tan sols s'apropa a la realitat però volem arribar a tothom! ARTE con TODOS!

Quines rutes trobarem:  Entre les 11:00 del matí i les 19:00 del vespre es podran seguir 3 rutes o itineraris físics per la ciutat que conformen els 34 punts que acolliran les diverses propostes artístiques. 

I a la nit FESTA: es presentarà el vídeo documental que es realitzarà durant el dia i donarem a conèixer la web www.lanzadera.net que pretén esdevenir un punt de trobada per a creadors visuals a l’entorn del Prat de Llobregat participants en les Coordenades 2012 o persones que vulguin sumar-se a la iniciativa més endavant.
On?: a la plaça de la Renfe que es transformarà en un espai de recepció per al públic amb elements gràfics, música amb Dj’s convidats i un espai on prendre alguna beguda.
Si vols més informació,
saber com s’ha desenvolupat aquest projecte
o xarfardejar una mica, tens:

el BLOG
la WEB
el facebook
el twitter @la_lanzadera

T ' e s p e r e m !

No hay comentarios:

Publicar un comentario